Överföring av smalfilm (Super 8 och Standard 8) till video/DVD

 

Jag har lång erfarenhet av att överföra smalfilmer (även med ljud) till video. Många är förvånade över att kvalitén är så pass bra. Nu slipper de ta fram projektorn och filmduken varje gång  de vill se på filmer som de tog t.ex. när barnen var små. Nu sätter de bara in en kassett i videon eller en skiva i DVD:en och sedan är det bara att titta och minnas.

Om du med några få ord anger innehållet för varje filmrulle, så skriver jag också in detta vid kopieringen. Det kan ju vara bra att veta vad som komma skall. För att det inte det skall vara helt tyst i TV:en när du tittar på filmerna, lägger jag till musik utan kostnad. Musiken är endast instrumental och från 60- och 70-talet.

Är även du intresserad av att få dina smalfilmer överförda till video och eller DVD? Skicka ett mail eller ring mig för vidare information. Kanske vill du redan nu ha ett kostnadsförslag? Den absolut minsta rullen är på 15 meter, därefter finns det rullar på 60, 90 och 120 meter. Ange hur många filmrullar resp. filmlängder du har (t.ex. 2 st 60 m, 5 st 90 m osv.) så skall jag räkna på det.  Varje rulle brukar ha ett meterindex som hjälper dig att bedöma varje rulles längd.